Ημέρες Καριέρας του Τμήματος Μαιευτικής 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ_26.5.2021. YOU TYBE (1)

 

Αξιότιμα  μέλη της φοιτητικής κοινότητας,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να τιμήσετε με την παρουσία σας στις 26 ΜΑΪΟΥ 2021 και ώρες 10.00-13.00 π.μ. την διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρες Καριέρας Τμήμα Μαιευτικής 2021».

Πραγματοποιείται με προσκεκλημένους ομιλητές από τον Όμιλο Υγείας  Ιατρικό Αθηνών και την Πανεπιστημιακή Κλινική Μαιευτική-Γυναικολογική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης  παραμένει ο εμπλουτισμός των γνώσεων, η ανταλλαγή εμπειριών, που ως στόχο έχουν να δημιουργήσουν μία γέφυρα ανάμεσα στους υποψήφιους που αναζητούν εργασία και στις εταιρείες που αναζητούν προσωπικό, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας καθώς και την παροχή εξειδικευμένου επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η συμβολή και η συμμετοχή σας αποτελούν κύρια συστατικά της επίτευξης των στόχων της εκδήλωση μας. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης και η πρόσκληση παρακολούθησης (όπως αυτή προωθηθεί)  μέσω του καναλιού Youtube του τμήματος Μαιευτικής ΠΔΜ.

Κατάθεση ερωτήσεων και πριν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο email mtzitiridou@uowm.gr

 

Πρόσκληση εκδήλωσης 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε ΕΔΩ

 

Παρακολουθήστε τις ημέρες καριέρας του τμήματος 2021 στο YouTube εδώ

 

Με εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς,

Μαρία Τζητηρίδου

Επικ. καθηγήτρια παιδιατρικής-νεογνολογίας

Τμήμα Μαιευτικής

Σχολή Επιστημών Υγείας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας