6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναζωογόνησης και Αντιμετώπισης Επείγοντος Περιστατικού

«Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει»
Η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά.
Σωκράτης, Φιλόσοφος (469-399 π.Χ.)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναζωογόνησης και Αντιμετώπισης Επείγοντος Περιστατικού με θέμα «Ξεκλειδώνοντας το μέλλον της αναζωογόνησης», που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στην Αθήνα, στις 5-6 Οκτωβρίου 2024, με φυσική παρουσία στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η ΕΕΚΑΑ, με 28 έτη συνεχούς ερευνητικής, επιστημονικής και εκπαιδευτικής παρουσίας στο πεδίο της Αναζωογόνησης και Αντιμετώπισης του Επείγοντος Περιστατικού στην Ελλάδα, φέρνει για ακόμα μια φορά κοντά επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες σε όλο το ηλικιακό φάσμα του ανθρώπου, να παρουσιάσουν σε διαλέξεις, δορυφορικά συμπόσια και στρογγυλά τραπέζια τις τρέχουσες τεκμηριωμένες επιστημονικές εξελίξεις και τη μελλοντική κατεύθυνση  της έρευνας στο χώρο αυτό.

Παράλληλα με τα καθιερωμένα πλέον κλινικά φροντιστήρια προσδοκούμε στην παροχή μεγάλου φάσματος δεξιοτήτων, που είναι απαραίτητες στην καθημερινή κλινική πρακτική.

Στηριζόμαστε στη δική σας  ενεργό συμμετοχή, με την παρουσίαση της κλινικής και ερευνητικής σας δραστηριότητας στις ελεύθερες παρουσιάσεις και στις αναρτημένες ανακοινώσεις. Προσβλέπουμε σε γόνιμη διεπιστημονική συζήτηση που θα οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Με την διαρκή εκπαίδευση μας, ας είμαστε η «εύφορη γη» που θα συνεχίζουμε να φέρνουμε κάθε μέρα «τα καλύτερα» στους ασθενείς μας.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.

Ιστοσελίδα Συνεδρίου

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής,

Η Πρόεδρος του Συνεδρίου

Νικολέττα Μ. Ιακωβίδου, MD, PhD
Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Νεογνολογίας ΕΚΠΑ
Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής, Αρεταίειο Νοσοκομείο, Αθήνα
Διευθύντρια ΠΜΣ “Αναζωογόνηση”, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης