Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών Ακαδημαϊκού έτους 2023 – 2024

Στις 10-10-2023 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε κλίμα συγκίνησης και ελπίδας για το μέλλον, η τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Μαιευτικής σε αίθουσα διδασκαλίας του Τμήματος μας.

Το πρόγραμμα υποδοχής ήταν πλούσιο και περιλάμβανε πέρα από τον θερμό χαιρετισμό του Προέδρου του Τμήματος Μαιευτικής, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Τσιότσια Αρσένιο, παρουσιάσεις και κατατοπιστικές ομιλίες από το διοικητικό προσωπικό της Γραμματείας του Τμήματος. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στους νέους φοιτητές οι δυνατότητες και οι προοπτικές που ανοίγονται κατά τη φοίτησή τους από τον Ακαδημαϊκό Σύμβουλο του Τμήματος και Επίκουρο Καθηγητή κ. Εσκιτζή Παναγιώτη, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Γραμματέας της Σχολής Επιστημών Υγείας και υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης, η υπεύθυνη του Αθλητικού Κέντρου και Γυμναστηρίου, η υπεύθυνη της δομής Ψυχολογικής Υποστήριξης της ΜΥΦΕΟ και ο υπεύθυνος Πυρασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος, η εκπρόσωπος των φοιτητών πρώτου κύκλου στη Συνέλευση του Τμήματος Μαιευτικής, η εκπρόσωπος των φοιτητών στην Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας και φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων ενημέρωσαν για θέματα που ενδιαφέρουν τους πρωτοετείς φοιτητές.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες για την παρουσία τους και την σπουδαία συνεισφορά τους στην τελετή. Συγχαίρουμε και πάλι τους αγαπητούς φοιτητές μας για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στο Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα τους!