Οδηγίες για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως του Τμήματος Μαιευτικής

Για τις εξετάσεις πολλαπλών επιλογών (Moodle) γίνονται μόνο από Η/Υ.  Αν έχετε Laptop τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα τα κάνετε από το Laptop (Zoom και Moodle). Σε περίπτωση σταθερού Η/Υ ή Η/Υ που δεν έχει κάμερα και μικρόφωνο, εισέρχεστε στο Moodle από τον Η/Υ και όταν είναι να μπείτε στο Zoom  εισέρχεστε με το κινητό και συμπληρώνετε το Κουίζ (Moodle) από τον Η/Υ. Το κινητό που εισήρθατε στο Zoom παραμένει κάθε όλη την διάρκεια της εξέτασης ανοικτό και εστιασμένη η κάμερα του στο πρόσωπο σας.

Στον κώδικα Δεοντολογίας (κατά την εξέταση πολλαπλών επιλογών – Moodle) πρέπει να απαντήσετε Συμφωνώ, αν απαντήσετε ‘Δεν Συμφωνώ’ δεν μπορείτε να πάρετε μέρος στην εξέταση του Μαθήματος.

Η προφορικές εξετάσεις είναι με τον ίδιο τρόπο που παρακολουθήσατε τόσο καιρό τα μαθήματα δια μέσου ZOOM.


«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ,  ΝΑ ΕΧΟΥΝ  ΜΑΖΙ  ΤΟΥΣ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ   Ή  ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .»

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ


Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας υπάρχει η σελίδα https://exams.uowm.gr/ για την ενημέρωση των φοιτητών και καθηγητών για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως με επιλογή πολλαπλών επιλογών. Θα πρέπει όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες να παρακολουθήσουν τα βίντεο που υπάρχουν για το τρόπο εισόδου στα μαθήματα με πολλαπλές επιλογές.
Αφιερώστε 4 λεπτά και θα σας λυθούν πολλές απορίες.
Υπάρχει συνεχή ενημέρωση και συζητήσεις για τον πρωτόγνωρο για όλους τρόπο εξέτασης.