ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021 TOY ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

«Ανακοινώνεται στους φοιτητές/τριες του Τμήματος Μαιευτικής ότι η παρουσίαση των Πτυχιακών Εργασιών θα γίνει την περίοδο από Δευτέρα 10-05-2021 έως Παρασκευή 21-05-2021 με τηλεδιάσκεψη, μέσω των links των τεσσάρων (4) ψηφιακών αιθουσών, κατόπιν συνεννόησης με τον επιβλέπων/ουσα  καθηγητή/τρια.

Τα links των ψηφιακών αιθουσών είναι τα εξής:

Αίθουσα 1 (mw1): https://zoom.us/my/uowm.mw1

Αίθουσα 2 (mw2): https://zoom.us/my/uowm.mw2

Αίθουσα 3 (mw3): https://zoom.us/my/uowm.mw3 

Αίθουσα 4 (mw4): https://zoom.us/my/uowm.mw4

Η κατάθεση των αιτήσεων παρουσίασης πτυχιακής εργασίας από τους φοιτητές,  θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Τμήματος Μαιευτικής,  από 13-04-2021  έως και 23-04-2021

Στη Γραμματεία του Τμήματος Μαιευτικής παραδίδεται από τους φοιτητές/τριες, μετά την παρουσίαση,  μέσω  ταχυδρομείου ή  courier:

  1. Η Πτυχιακή Εργασία σε  έντυπη μορφή  (βιβλίο με θερμοκόλληση ή μορφή σπιράλ), σε  ένα  αντίτυπο
  2. Ένα  (CD) με την Πτυχιακή Εργασία  σε  μορφή pdf (όχι power point)
  3. Μία υπεύθυνη δήλωση περί μη λογοκλοπής για τον κάθε συγγραφέα.
  4. Το έντυπο παράδοσης Πτυχιακής Εργασίας να  είναι  συμπληρωμένο  από τον  επιβλέποντα  καθηγητή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο επιβλέπων  καθηγητής πρέπει να αποστείλει στη Γραμματεία, μετά το  πέρας της  εξέτασης, το έντυπο παράδοσης συμπληρωμένοTα μέλη της επιτροπής οφείλουν να στείλουν επιβεβαιωτικά emails στη Γραμματεία του Τμήματος με τη βαθμολογία τους, στα οποία θα αναγράφονται:

  • το ονοματεπώνυμο του φοιτητή/τριας
  • το θέμα της Πτυχιακής του/της Εργασίας
  • το ονοματεπώνυμο του επιβλέποντα καθηγητή.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  1. Όσοι φοιτητές  θα παρουσιάσουν Πτυχιακή Εργασία από 10-05-2021 έως 21-05-2021, μετά από συνεννόηση με τον επιβλέπων/ουσα  καθηγητή/τριά  τους και αφού τους γνωστοποιηθεί, μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του τμήματος, σε ποια ψηφιακή αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση, ΑΠΛΑ εισέρχονται στη ψηφιακή αίθουσα πατώντας το αντίστοιχο LINK.
  2. Μόλις πατήσουν το LINK περιμένουν στην αίθουσα αναμονής μέχρι να τους δεχθεί ο επιβλέπων καθηγητής τους στη συγκεκριμένη ψηφιακή αίθουσα.

Για την αίτηση πατήστε εδώ:  Αίτηση Παρουσίασης Πτυχιακής

    Η αίτηση Παρουσίασης Πτυχιακής Εργασίας κατατίθεται στη Γραμματεία του Τμήματος Μαιευτικής πριν τη παρουσίαση πτυχιακής εργασίας.

    Η αίτηση αφού συμπληρωθεί από τους φοιτητές πρέπει να σταλεί στον επιβλέποντα καθηγητή  για υπογραφή και στη συνέχεια στη Γραμματεία του Τμήματος μέσω email:  mw@uowm.gr

Για την υπεύθυνη δήλωση πατήστε εδώ: Υπεύθυνη  Δήλωση

  

ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

   Για το Έντυπο Παράδοσης Πτυχιακής Εργασίας πατήστε εδώ:  Έντυπο Παράδοσης  Πτυχιακής Εργασίας

  Θα αποσταλεί στους καθηγητές/τριες μέσω email  ένα αρχείο .xlsx,  όπου θα συμπληρώσουν την ημερομηνία, τις ώρες και την αίθουσα παρουσίασης.