Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Πρώιμη Παρέμβαση και Αποκατάσταση: Καινοτομία και Προοπτικές»

 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι

Τα Τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Πρώιμη Παρέμβαση και Αποκατάσταση: Καινοτομία και Προοπτικές». Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, 18:00-21:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZΟΟΜ.

Ως σύγχρονο κέντρο πρώιμης παρακολούθησης και αποκαταστασιακής παρέμβασης, η ΕΛΕΠΑΠ είναι ανοιχτή και υποστηρίζει ερευνητικά προγράμματα νέων ολιστικών προσεγγίσεων. Προβληματίζεται, εξετάζει και ενημερώνεται σε θέματα διοικητικής οργάνωσης της υγείας αλλά και σε θέματα της καθ’ ημέρας ιατρικής κλινικής πράξης. Η παρούσα επιστημονική εκδήλωση σφραγίζει το επικείμενο Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στη Σχολή Επιστημών Υγείας και της ΕΛΕΠΑΠ με στόχο την διεπιστημονική προσέγγιση και την ανάπτυξη πλαισίου ερευνητικής συνεργασίας.

Ο στόχος του συγκεκριμένου webinar είναι πολυσχιδής. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναλύσουν τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, τις τελευταίες τάσεις στην αξιολόγηση  και διοίκηση των νοσηλευτικών συστημάτων, την τέχνη και τον πολιτισμό σε εφαρμοσμένα ολιστικά θεραπευτικά προγράμματα και της επιστήμης της βιοηθικής.

Η παρακολούθηση της διαδικτυακής ημερίδας είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που άπτονται της θεματολογίας. Μετά την ολοκλήρωση του webinar, θα χορηγηθούν πιστοποιητικά συμμετοχής. Δήλωση εγγραφής είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση και την παραλαβή των πιστοποιητικών.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Webinar είναι διαθέσιμες στο επιστημονικό πρόγραμμα και στις ιστοσελίδες των Τμημάτων Μαιευτικής και Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η εγγραφή στο Webinar είναι δωρεάν

Για να εγγραφείτε online παρακαλούμε πατήστε εδώ:

Online εγγραφή

 

Επιστημονικό πρόγραμμα διαδικτυακής ημερίδας

 

προγραμμα_WEBINAR_1_6_2022 FINAL